Bilecik’de 4-6 Yaş Miniklerininin Kur’ana Geçme Merasimi

Bilecik'de 4-6 Yaş Miniklerininin Kur’ana Geçme Merasimi

4-6 yaş miniklerininin kur’ana geçme merasimi

10 Mayıs 2023 - 10:35

Bilecik Müftülüğüne bağlı Vezirhan 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda eğitim gören minikler, Kur’an’a geçmenin sevincini yaşadı.

Vezirhan 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda düzenlenen merasime, İl Müftümüz Ali Erhun, Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Programda miniklerin okuduğu Kur’an-ı Kerimi dinleyerek sevinçlerine ortak olan İl Müftümüz Ali Erhun, emeği geçen hocaları ve velilerini tebrik etti.

Merasime katılan öğrenci velileri Vezirhan Kursunda çocukları için verilen hizmetten ve aldıkları eğitimden memnun olduklarını belirterek başta İl Müftüsü Ali Erhun olmak üzerek kurs öğreticilerine teşekkür ettiler.

Minik öğrencilerin Kur'an-ı Kerim okuyup ilahiler seslendirdiği program, öğrencilere belge ve çeşitli hediyelerin edilmesiyle sona erdi.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da