Bilecik’de Bin Aydan Hayırlı Olan Kadir Gecesi Bilecik’te...

Bilecik'de Bin Aydan Hayırlı Olan Kadir Gecesi Bilecik’te Bütün Camilerde Coşku Ile Kutlandı

bin aydan hayırlı olan kadir gecesi bilecik’te bütün camilerde coşku ile kutlandı

28 Nisan 2022 - 10:35

Kur'an-ı Kerim'de bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi, başta Kayıboyu Camii olmak üzere Bilecik genelinde bütün camilerde coşku ile kutlandı.

Kayıboyu Camiinde Kur’an ı Kerim tilaveti ile başlayan Kadir gecesi özel programı İl Müftüsü Ali Erhun’un gecenin anlam ve önemi hakkında yaptığı vaaz ile devam etti.

Camilere akın eden vatandaşlar, Kur’an ı kerim tilavetleri, salavatlar ve dualarla Kadir gecesini ihya etti.

Kılınan teravih namazı akabinde Sakal- Şerif ziyareti yapıldı.

Müftü Erhun tarafından 40 katlı bohçasından çıkarılan Sakal-ı Şerif, vatandaşlara gösterildi.

Sakal-ı Şerif ziyaretine yoğun ilgi gösteren bazı vatandaşlar, gözyaşlarını tutamadı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri