Bilecik’de Hafızlığı Muhafaza Kursu Başarı Belgeleri Verildi

Bilecik'de Hafızlığı Muhafaza Kursu Başarı Belgeleri Verildi

hafızlığı muhafaza kursu başarı belgeleri verildi

16 Nisan 2021 - 10:35

Bilecik Müftülüklerince düzenlenen "Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Kursu"nu başarıyla tamamlayan personele belgeleri takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan "Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Programı" kapsamında Bilecik il ve ilçe müftülükleri tarafından hizmet içi eğitim kursları düzenledi.

Bu kapsamda Bilecik İl Müftülüğünce "Hizmet İçi Eğitim Kursu Başarı Belgeleri” koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen bir programla takdim edildi.

15 din görevlisi ve 8 Kur’an Kursu öğreticisi, İl Müftülüğü hizmet binasında yapılan merasimle başarı belgelerini, İl Müftüsü Ali Erhun’dan aldı

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...