Bilecik’de Hafızlık Yarışmasında öğrencimiz Bölge...

Bilecik'de Hafızlık Yarışmasında öğrencimiz Bölge üçüncüsü Oldu

hafızlık yarışmasında öğrencimiz bölge üçüncüsü oldu

27 Ağustos 2022 - 10:35

Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen Hafızlık Kur'an Kursları arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasına erkek öğrenciler kategorisinde İlimizi temsilen Osmanlı Erkek Hafızlık Yatılı Kuran Kursu öğrencisi Muhammed Mustafa Uygur katıldı.

Bursa İl Müftülüğü tarafından yapılan Marmara Bölge finalinde Osmanlı Hafızlık Kuran Kursu Öğrencisi Muhammed Mustafa Uygur 3. oldu .

Osmanlı Erkek Hafızlık Yatılı Kuran Kursunda hafızlık öğrencisi Muhammed Mustafa Uygur’la bir araya gelen İl Müftüsü Ali Erhun, kurs müdürü Erhan Yılmaz, öğretici Bayram Dinç'e ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.

Bilecik'te eğitim gören hafızlık öğrencilerinin yarışmalarda dereceye girmesinden çok mutlu olduğunu dile getiren Müftü Ali Erhun, Marmara bölge finalinde üçüncü olan Uygur’u tebrik ederek sonraki yarışmalarda kendisine başarılar diledi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı