Bilecik’de Mayıs Ayı Din Görevlileri Toplantısı Kayıboyu...

Bilecik'de Mayıs Ayı Din Görevlileri Toplantısı Kayıboyu Camiinde Il Müftüsü Ali Erhun Başkanlığında Yapıldı

mayıs ayı din görevlileri toplantısı kayıboyu camiinde il müftüsü ali erhun başkanlığında yapıldı

26 Mayıs 2021 - 10:35

Bilecik'te Mayıs ayı Din Görevlileri Toplantısı merkez Kayı Boyu Camiinde İl Müftüsü Ali Erhun başkanlığında yapıldı.

Mayıs ayı Din Görevlileri Toplantısına İl Müftüsü Ali Erhun'un yanı sıra İl Müftü Yardımcıları İbrahim Özen, Sabri Bağcı, Şube Müdürü Necdet Akakuş, Şerafettin Karagöz, Şakir Adıgüzel ve din görevlileri katıldı.

Toplantı, Osmangazi Camii İmam Hatibi İsmail Şenol’un Kuranı Kerim tilaveti ve aylık okunan hatimlerin İl Müftü Yardımcısı Sabri Bağcı tarafından yapılan duası ile başladı.

Toplantıda,

Kurban Bayramına hazırlık, vekaletle kurban, Yeşilay uzaktan eğitim programı ve diğer idari konular görüşüldü.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret