Bilecik’de Müftü Akkuş’tan Vali şentürk’e Ziyaret

Bilecik'de Müftü Akkuş’tan Vali şentürk’e Ziyaret

müftü akkuş’tan vali şentürk’e ziyaret

19 Ocak 2019 - 10:35

Bilecik il Müftüsü Necati Akkuş, Valiler Kararnamesiyle Bilecik valiliğine atanan Vali Bilal Şentürk'ü makamında ziyaret etti.

Müftü Akkuş, Vali Şentürk’e, yeni görevinde başarılar dileyerek günün anısına Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından kitap hediye etti ve daha sonra Müftü Akkuş Vali Şentürk’e İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Şentürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bilecik'te görev yapmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirdi.

Vali Şentürk; Türkiye’nin geleceğinin iyi yetişmiş milli ve manevi değerlerine sahip sağlam nesiller yetiştirmek konusunda Müftülerimize ve toplumun her kesimine ulaşan İmam Hatiplere ve Kur’an Kursu öğreticilerine büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti. Müftümüze her platformda destek olacağını belirterek işlerinde Rabbim muvaffakiyetler vermesi temennisinde bulundu.

Ziyarette İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri hazır bulundu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret