Bilecik’de Müftü Ali Erhun, Din Görevlisinin Emeklisi Olmaz,...

Bilecik'de Müftü Ali Erhun, Din Görevlisinin Emeklisi Olmaz, Emektarı Olur

müftü ali erhun, din görevlisinin emeklisi olmaz, emektarı olur

15 Ekim 2022 - 10:35

Bilecik İl Müftülüğü ve Gölpazarı İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle emekli din görevlilerine yönelik vefa buluşması düzenlendi.

Osmanlı Erkek Hafızlık Yatılı Kur’an Kursunda düzenlenen buluşmaya İl Müftüsü Ali Erhun, Müftü Yardımcıları, kurs yöneticileri ve emekli din görevlileri katıldı.

Buluşmada emekli din görevlilerine hitap eden Müftü Ali Erhun “Müftülüğümüze bağlı Cami ve Müftülük idari birimlerinde hizmet ederek emekli olmuş din görevlilerimizle aynı sofrada bir araya gelmenin memnuniyeti içerisindeyim. Din görevlisinin emeklisi olmaz, emektarı olur. Camiler ve Din Görevlileri Haftamız aracılığıyla sizlere Cenâb-ı Allah’tan, sağlık, sıhhat ve hayırlı, bereketli uzun ömürler diliyorum. Bütün emekli din görevlisi ve gönüllülerimizin her zaman yanında olduğumuzu, ömürlerinin son nefesine kadar verecekleri din hizmeti noktasında kendilerine bizlerden istedikleri her türlü destek ve kolaylığı sağlayacağımızı bilmenizi istiyorum” dedi.

Gölpazarı’nda düzenlenen buluşmaya Müftü Ali Erhun’un yanı sıra İlçe Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ve Belediye Başkanı Hayri Suer, İlçe Müftüsü İbrahim Köç ve emekli din görevlileri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı