Bilecik’de Müftülüğümüzden üniversiteli öğrencilere Iftar

Bilecik'de Müftülüğümüzden üniversiteli öğrencilere Iftar

müftülüğümüzden üniversiteli öğrencilere iftar

15 Nisan 2023 - 10:35

Bilecik İl Müftülüğü ve TDV Bilecik Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Kayıboyu Camii Toplantı Salonunda “İyilik Buluşmaları” temasıyla üniversite öğrencilerine iftar verildi.

İftara, İl Müftüsü Ali Erhun, Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, TDV Bilecik Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları yetkilileri ve üyeleri ile üniversite öğrencileri katıldı.

Program İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

İftar programına katılan gençlere ve emeği geçen herkese teşekkür eden Hacıömeroğlu, Önümüzdeki süreçte gençlerle ilgili faaliyetlerin artarak devam edeceğine değindi.

İftar programında gençlere hitap eden İl Müftüsü Ali Erhun “Yine güzel bir ramazan gecesi iftarda beraberiz. Ramazanın bereketi çok elhamdülillah. Şu içerisinde bulunduğumuz geceler çok kıymetli. Ramazandan çok şey öğreniyor çok mesajlar alıyoruz. Ramazab birbirimizle dayanışmayı, yardımlaşmayı, kaynaşmayı ve infak etmeyi öğretiyor. Oruç arındırıyor bizleri maddi ve manevi kirlerden. Efendimizin buyurduğu gibi “Kim inanarak ve iman ederek karşılığını yalnız Allahtan bekleyerek oruç tutarsa geçmiş günahları af olur.” Yani Ramazanı güzelce idrak eden tertemiz bir şekilde bayrama ulaşacak inşallah” dedi

Müftü Erhun emeği geçenlere teşekkür ederek “Sizleri davet ettik. Sizler de davetimize icabet ettiniz. Çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen ve yeni teşekkül etmiş olan TDV Bilecik Şubesi Kadın ve Gençlik Kollarımız ve Kadın gönüllülerimize de teşekkür ediyorum“ dedi.

Konuşmaların akabinde İl Müftüsü Ali Erhun ve Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu tarafından TDV Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Seda Özgen İzci’ye özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür belgeleri verildi.

Program sonunda TDV Bilecik Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan kitaplar ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Program günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da