Bilecik’de Yarışmalarda Dereceye Girenler ödüllendirildi

Bilecik'de Yarışmalarda Dereceye Girenler ödüllendirildi

yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi

24 Mart 2021 - 10:35

Bilecik İl Müftülüğü, gençlere yönelik “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Bilecik Müftülüğü, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, İstiklal Marşı ve milli şair Mehmet Akif Ersoy’un gençler tarafından daha iyi anlaşılması amacıyla; “On Kıta Bir Vatanİlelebet İstiklal” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde İl Müftülüğünde gerçekleştirilen Ödül Takdim Töreni'nde öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Ali Erhun, yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı