Bingol’de Il Müftümüz Ahmet Süzen ‘in Karlıova Ziyareti

Bingol'de Il Müftümüz Ahmet Süzen ‘in Karlıova Ziyareti

il müftümüz ahmet süzen ‘in karlıova ziyareti

10 Temmuz 2020 - 10:45

İl Müftümüz Ahmet SÜZEN ve Karlıova İlçe Müftüsü İsa DEMİRKAYNAK tarafından 14/06/2020 tarihinde Karlıova’da meydana gelen depremde parmaklarını kaybeden ve Ankaradaki tedavisi biterek evine dönen deprem gazisi Güvenlik Korucusu İsa Kumral’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Akabinde İl Müftümüz Ahmet SÜZEN Karlıova İlçesinde ikamet eden emekli teşkilat mensupları ve merkez cami çevresindeki görevlilerle tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Ahmet SÜZEN; Camilerde uzun yıllar hizmet ederek emekli olan hocalarımızla ve İlçenin tarihinde ilim hizmetinde bulunan bazı kıymetli zevat ile hem müftülük, cami hizmetlerini hem de cenaze, düğün, taziye konularında dikkat edilmesi gereken Koronavirüs tedbirleri hususlarını görüştü.

Ayrıca konunun hem sağlık yönünün önemli olduğu hem de dini yönden tedbirlere uymanın herkesin bir birinin sağlığına dikkat etmesi, herkesin kendini ve başkalarını korumasının da dini bir vebal olduğu sohbette gündeme geldi ve istişare edildi. Verimli ve memnuniyetle karşılanan bir ziyaret gerçekleştirilmiş oldu.

İl Müftü Yardımcımız Hanife MİRAN ve İl Vaizimiz Sümeyra SAV tarafından Karlıova merkezli depremde Şehit olan Güvenlik Korucusu Cengiz PULLU'nun Kümbet Köyü'nde yaşayan ailesine ziyaret gerçekleştirildi. Daha sonra da Kaynarpınar Köyü'ne geçen görevlilerimiz depremde evleri yıkılan aileler ile bir araya geldiler. Hocalarımız depremzede hanımlar ile moral motivasyon içerikli bir sohbet gerçekleştirdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret