Bolu’da Berat Kandili Yıldırım Beyazıt Camii’nde Coşkuyla...

Bolu'da Berat Kandili Yıldırım Beyazıt Camii’nde Coşkuyla Gölköy öğrenci Yurdu’nda Gözyaşlarıyla Idrak Edildi.

berat kandili yıldırım beyazıt camii’nde coşkuyla gölköy öğrenci yurdu’nda gözyaşlarıyla idrak edildi.

07 Mart 2023 - 11:05

Berat Kandili sebebiyle Bolu İl Müftülüğü 06.03.2023 Pazartesi günü Yıldırım Beyazıt Camii’nde bir program düzenledi. Yıldırım Beyazıt Camii’ndeki programda yoğun bir heyecan vardı. Camiye gelen vatandaşlar akşam namazını cemaatle kıldıktan sonra yatsı namazına kadar din görevlilerinin okumuş olduğu Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, kaside tekbir, salavat ve ilahileri duygulanarak dinlediler. Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç, daire müdürleri, stk temsilcileri, Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketi sonrası öğrenimlerine Bolu’da devam edecek olan hafız öğrenciler ve Bolu halkının yoğun ilgi gösterdiği programda, okunan mevlidi şerifin ardından Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Berat Kandili’nin önemi ve bu gece yapılacak ibadetler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra mevlid duası ve okunan hatimlerin duası ile program sona erdi.

Yıldırım Beyazıt Camii’nde yapılan programdan sonra, deprem felaketinden etkilenen ve İlimize göç etmek zorunda kalan depremzede vatandaşların yerleştiği Gençlik ve Spor Bakanlığı Gölköy Öğrenci Yurdunda da kandil programı düzenlendi. Bolu İl Valisi Erkan Kılıç’ın da konuk olduğu programda depremzede vatandaşlar İl Müftülüğü’nün hazırlamış olduğu programı göz yaşları içinde dinlediklerini belirterek, başta Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’na göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı