Bolu’da ‘her Ay Bir Konu Bir Konuk Projesi’ Devam Ediyor

Bolu'da ‘her Ay Bir Konu Bir Konuk Projesi’ Devam Ediyor

‘her ay bir konu bir konuk projesi’ devam ediyor

01 Mart 2023 - 11:05

Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Kur’an Kursları’nda eğitim gören öğrencilerin bireysel, toplumsal, dini ve sosyal gelişimlerine katkın sağlamak amacıyla “Her Ay Bir Konu Bir Konuk Projesi“ Bolu’da devam ediyor.

Proje kapsamında Bolu İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda 27.02.2023 tarihinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Arş. Gör. Ahmet Arif Akbaba Şubat Ayı konuğu oldu.

Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Şube Müdürü Adem Özdemir, Bolu İl Müftülüğü Kız ve Erkek Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler ile Kur’an Kursu Öğreticilerinin katıldığı konferansta, Arş. Gör. Sayın Akbaba, Örnek Şahsiyetler başlığı altında; Mahir İz, Gönenli Mehmet Hoca ve Ali Ulvi Kurucu’nun hayatı, yapmış oldukları görevler ve eserleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi.

Konferans sonunda Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Sayın Akbaba’ya aktarmış olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederek, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan oluşan kitaplar hediye etti.

Konu hakkında Müftü Yardımcısı Arslan şu açıklamalarda bulundu: “Bolu İl Müftülüğü olarak Kur’an Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizin dini ve sosyal gelişimlerini daha da pekiştirmek için bu tür konferansları düzenliyoruz. Zaman geçtikçe öğrencilerin üzerindeki olumlu etkilerini de görüyoruz. Bu gelişmeler bizi memnun ediyor. İnşaallah her ay farklı konu ve konukları öğrencilerimizle buluşturacağız.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...