Bolu’da Il Müftülüğümüz Tarafından çevrimiçi...

Bolu'da Il Müftülüğümüz Tarafından çevrimiçi “engelli-cami Buluşmaları” Mart Ayı Programı Gerçekleştirildi.

il müftülüğümüz tarafından çevrimiçi “engelli-cami buluşmaları” mart ayı programı gerçekleştirildi.

29 Mart 2021 - 11:05

Diyanet işleri Başkanlığı vatandaşlarımızın cami hizmetlerinden azami derecede istifade edebilmesini temin etmek, cami merkezli din hizmetlerindeki etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla"Cami-Engelli Buluşmaları" başlıklı projenin 2021 Mart ayı buluşması pandemi kuralları çerçevesinde çevrimiçi olarak icra edildi. Başkanlığımızca cami hizmetlerinden vatandaşlarımızın azami derecede istifade edebilmesini temin etmek, cami merkezli din hizmetlerindeki etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla Mart ayı "Cami-Engelli Buluşmaları" başlıklı projenin buluşması pandemi kuralları çerçevesinde çevrimiçi olarak yapıldı. Bolu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü olarak engelli cami buluşması İl Müftü yardımcısı Fadime Arslan’ın "Hz. Peygamber ve Engelliler" konulu sohbeti Engelli Koordinatörleri İslam Balcı’nın Moderatörlüğü’nde ve Nurşen Yıldırım'ın işaret diline çevrimiyle gerçekleştirildi. 28.03.2021 Pazar günü yapılan programa Bolu İl Müftüsü Orhan Genç, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörleri, İl Müftülüğü Kur’an Kurslarında öğrenim gören işitme ve görme engelli öğrenciler, öğrencilerin aileleri, Bolu Umut Işığı Derneği Başkanı Nigar Gönül Çelikbaş, Dernek Üyesi Şükran Ulu Güleç ve kızı, Ayten Şanlı, Semiha Şakir Okulu öğrencileri ve aileleri katıldı. Programın sonunda Sayın Arslan tarafından katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Engelli öğrenci ve aileleri İl Müftülüğünün her zaman yanlarında olduklarını belirterek çok mutlu olduklarını söylediler.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı