Bolu’da öğrenciler Staj Seferberliği Katılım Belgelerini...

Bolu'da öğrenciler Staj Seferberliği Katılım Belgelerini Aldılar

öğrenciler staj seferberliği katılım belgelerini aldılar

03 Eylül 2021 - 11:05

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar ve bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle üniversite öğrencilerine yönelik "Staj Seferberliği" projesi hazırlanmıştır.

Cumhurbaşkanlığı birimlerinin stajyer ve yarı zamanlı taleplerini karşılamak amacıyla "Kariyer Kapısı" adıyla dijital bir platform oluşturulmuş ve söz konusu platform aracılığıyla üniversite öğrencilerinden başvurular alınmıştır.

Bu çerçevede Bolu İl Müftülüğümüze bağlı birimlerde 5 Temmuz - 9 Ağustos 2021 tarihleri arasında 20 iş günü staj eğitimine katılan 2 öğrenci (Merve Altun, Sümeyye Binici) 31.08.2021 Salı günü İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu’nu ziyaret etti.

Müftü Yardımcısı Fadime Arslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu tarafından katılım belgelerini aldı. Sayın Tahiroğlu: “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşen bu projede biz de yer almaktan onur duyuyoruz. Sizlerde bu projeye bizzat katıldınız ve bu katılım belgesini almaya hak kazandınız. Sizleri kutluyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

Öğrenciler ise; İl Müftümüz Sayın Tahiroğlu başta olmak üzere kendilerine her türlü kolaylığı sağlayan müftülük çalışanlarına teşekkür ettiler. Ayrıca Türkiye’nin çeşitli illerinde meydana gelen yangın felaketine dikkat çekmek için Türkiye Diyanet Vakfı ile Orman Genel Müdürlüğü arasında "1 İyilik 1 Fidan Projesi" kapsamında birer fidan bağışladıklarını dile getirdiler.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret