Bolu Il Müftülüğü Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri...

Bolu Il Müftülüğü Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle “cami-engelli Buluşması” Gerçekleştirdi.

bolu il müftülüğü mevlid-i nebi ile camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle “cami-engelli buluşması” gerçekleştirdi.

07 Ekim 2022 - 11:05

Bolu Merkez Baysal Camii’nde 04.10.2022 tarihinde gerçekleştirilen programda, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu konuşmacı olarak katıldı.

Sayın Tahiroğlu konuşmasında: “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle çeşitli programlar tertip ediyoruz. Sizlerle bu hafta dolayısı ile bir araya gelip sohbet etmek istedik. Bolu İl Müftülüğü olarak tüm vatandaşları dini konularda aydınlatma görevimiz olduğu gibi, engelli vatandaşlarımıza daha fazla zaman ayırmak suretiyle İslam Dinini en güzel örnekleriyle anlatmaya gayret gösteriyoruz.

Bu hafta dolayısıyla sizlere Hz. Muhammed (S.A.V)’in hayatı, cami ve irşad konularından bahsedeceğiz. Bizler her zaman sizin yanınızdayız ve hizmetinizdeyiz. Özel veya genel fark etmez, bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bazı Camilerde ve Kur’an Kurslarımızda sizin rahat bir şekilde ibadet yapabilmeniz için düzenlemeler yapmıştık ve çalışmalarımız devam ediyor.

Rabbim size ve aile fertlerinize bundan sonraki hayatınızda hayırlı ve sağlıklı ömürler versin. Sizleri Müftülük binamızda da misafir etmekten onur duyarım. Allaha emanet olun” diyerek duygularını dile getirdi.

Programa İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Bolu Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Faruk Kaçmaz, Müftü Yardımcı Fadime Arslan, Şube Müdürleri, görme engelli kursu hocası Fatma Eker, Bolu İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Nurşen Yıldırım, din görevlileri, görme ve işitme engelli öğrenciler, rehabilitasyon merkezindeki spastik engelli çocuklar ve gençler ile engelli vatandaşlar katıldı.

Program sonunda hatıra fotoğrafı çekilerek tüm katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Programa katılan engelli öğrenci ve vatandaşlar İl Müftülüğü’nün bu tür programlarını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek takdir ettiklerini ifade ettiler. Başta İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’na ve müftülük yetkililerine teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.