Bolu Il Müftülüğünce Deprem Bölgesine Din Hizmeti Sunmak üzere...

Bolu Il Müftülüğünce Deprem Bölgesine Din Hizmeti Sunmak üzere Koordine Edilen Il Müftüsü Sayın Ali Rıza Tahiroğlu Başkanlığındaki 29 Kişilik Din Gönüllüsü Ekibi Deprem Bölgesine Ulaştı

bolu il müftülüğünce deprem bölgesine din hizmeti sunmak üzere koordine edilen il müftüsü sayın ali rıza tahiroğlu başkanlığındaki 29 kişilik din gönüllüsü ekibi deprem bölgesine ulaştı

11 Şubat 2023 - 11:05

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizi etkileyen deprem dolayısıyla, Bolu il müftülüğünce deprem bölgesine din hizmeti sunmak üzere koordine edilen İl Müftüsü Sayın Ali Rıza Tahiroğlu başkanlığındaki 29 kişilik din gönüllüsü ekibi deprem bölgesine ulaştı. TDV Bolu Şubesi ve il müftülüğü organizasyonu ile toplanan 2 tır insani yardım depremzedelere ulaştı.İl Müftüsü Sayın Ali Rıza Tahiroğlu başkanlığındaki din görevlileri ekibi deprem bölgesinde manevi destek teçhiz,tekfin,cenaze namazı, defin,Kur'an ve dua gibi din hizmeti görevlerini ifa etmektedirler.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.