Canakkale Müftülüğü mevlid-i şerif programı

MEVLiD-i şERiF PROGRAMı

31 Mart 2018 - 16:49

MEVLİD-i ŞERİF PROGRAMI

19/03/2018 Pazartesi günü akşam namazına müteakip Tacettin Aslan Caminde, bir süre önce vefat eden Türkiye'nin ağır sanayi alanındaki kuruluşlarından İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati ASLAN anısına, Mevlid-i Şerif programı tertip edildi.

İl Müftüsü Arif GÖKCE, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali BAL, Çanakkale görev yapan Yahya ÇELİK, Burak SEVİM, Sefahattin ÇİLOĞLU, Bircan GÖÇEN, Muhterem ÇAKMAK, Ahmet ÖZYURT hocaefendilerle beraber, vatandaşlar tarafından yoğun bir katılımın program; okunan Mevlid-i Şerif bahirleri, ilahiler, kasideler ve Kur´an-ı Kerim tilavetlerinin ardından, Sayın GÖKCE´nin yaptığı dua ile sona erdi.

Hakkın rahmetine kavuşan merhum Necati ASLAN beyefendiye Allah´tan rahmet, geride kalan aile ve sevdiklerine de sabırlar niyaz ederiz…

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.