Diyanetin Il Gençlik Koordinatörleri Antalya’da Buluştu

diyanetin il gençlik koordinatörleri antalya’da buluştu

17 Şubat 2019 - 09:26

Diyanet İşleri Başkanlığı gençlere yönelik faaliyetler kapsamında 81 İl Müftülüğünde faaliyete geçirdiği Gençlik Koordinatörlerine Antalya Alanya İlçesinde Gençlik Koordinatörleri Hizmetiçi Semineri düzenledi.

Düzenlenen Seminerine Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye MARTI, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa BÜLBÜL, Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ, İlimiz Kepez İlçe Müftülüğü Uzman Vaizi iken Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizliğine atanan Mehmet Fatih TUNÇ, Diyanet TV programcısı Dr. Sevde DÜZGÜNER ve çeşitli konukların yanı sıra 81 İlin Gençlik Koordinatörü katıldılar.

4 Gün olarak planlanan ve uygulanan seminerde İller ve Bölgeler arası tecrübe paylaşımı, Gençlerle Etkili İletişim, Gençlerin Din İstismarına Karşı Bilinçlendirilmesi, Sosyal Medyada Gençlik, Gençliğin Anlam Dünyası ve Gelecek Perspektifi vb. konuların çalışmaları yapıldı.

Antalya Alanya İlçesinde düzenlenen Gençlik Koordinatörleri Hizmet içi Seminerinin son gününde Koordinatörleri Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN ile birlikte İl Müftü Yardımcıları Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL, Manavgat İlçe Müftüsü Mustafa ATİLLA ve Antalya İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Süleyman AKGÜN ziyaret ettiler. Sohbet ortamında geçen ziyarette İl Müftüsü Osman ARTAN ve beraberinde bulunan Müftüler Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa BÜLBÜL ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih TUNÇ ile bir araya gelerek Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Gençlik çalışmalarının mimarı olan Antalya İl Müftülüğünün gençlik çalışmaları hakkında tecrübe paylaşımı yaptılar.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.