Elazig’da Fetih Suresi Okunup Dualar Ediliyor!

Elazig'da Fetih Suresi Okunup Dualar Ediliyor!

fetih suresi okunup dualar ediliyor!

07 Mart 2020 - 12:51

Şanlı ordumuzun Bahar Kalkanı Harekatı’nın ardından Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yurt çapında tüm camilerde başlatılan, şehitlerimiz için dua ve ordumuzun muzafferiyeti için Fetih Suresi okunmasına devam ediliyor.

Bu çerçevede Elazığ İl Müftülüğü tarafından düzenlenen sabah namazı cami buluşmalarında Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerin de katılımı ile fetih Suresi okunup eller semaya kalkıyor.

Bugün Nurullah Camii’nde tertip edilen programa İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya’da iştirak ederek ordumuz ve şehitlerimiz için dua etti.

Bu arada Hacı Tahir Camisi ile birlikte Haydar Baba Yatılı Erkek Kur’an Kursu ve Altınçevre Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencileri de hep birlikte Fetih Suresi okudular.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret