Elazig’da “peygamberimiz, Iman Ve Istikamet” Konulu Konferans...

Elazig'da “peygamberimiz, Iman Ve Istikamet” Konulu Konferans Düzenlendi.

“peygamberimiz, iman ve istikamet” konulu konferans düzenlendi.

10 Ekim 2023 - 12:50

“PEYGAMBERİMİZ, İMAN VE İSTİKAMET” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ.

Elâzığ İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Programa Diyanet İşleri Uzmanı Ramazan Dağlı, İl Müftüsü İrfan Üstündağ, Harput Dini İhtisas Merkezi Müdürü Turgut Tunç, Meteoroloji Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya, Daire Personeli, İmam Hatip, Müezzin Kayyım, Kuran Kursu Öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.

Bünyamin Eroğlu kültür merkezinde gerçekleştirilen program, İl Müftü Yardımcısı Özer Cömert’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı “Mevlid-i Nebî Haftası ve Camiler ve Din görevlileri Haftası Sinevizyonu” gösteriminin ardından İl Müftüsü İrfan Üstündağ selamlama konuşması yaptı

Ardından misafir konuşmacı Ramazan Dağlı, “Hz. Peygamber, İman ve İstikamet” konulu sunumuyla önemli mesajlar verdi. Hz. Peygamber ve sahabe hayatından örneklerle ve güncel hayatımızın karşılaştırması konusundaki mesajlarını sunarak, dinleyicilerin dikkatlerini çekti ve imanlarımızın ve istikamet sahibi olma konusundaki prensiplerin, hassasiyetlerimizin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Asrımızda her türlü saldırıya maruz kalan Kur’an ve Hz. Peygamberin örnekliğine sahip çıkmak adına bugün dünden çok daha fazla onun yaşantısına olan ihtiyacımızı hatırlatarak, önemli tavsiyelerde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben Geldim’’ Sloganı Ile çanakkale'de
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben...