Erzincan Valimiz Mehmet Makas, Diyanet Gençlik Merkezi’nde...

Erzincan Valimiz Mehmet Makas, Diyanet Gençlik Merkezi’nde “gençlik Buluşması” Programına Katıldı

erzincan valimiz mehmet makas, diyanet gençlik merkezi’nde “gençlik buluşması” programına katıldı

13 Ağustos 2021 - 13:00

Erzincan Valimiz Mehmet Makas, Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Gençlik Buluşması” Programına Katıldı

Erzincan Valimiz Mehmet Makas, Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen dört haftalık üniversite kız öğrencilerine yönelik yaz kampı programına katıldı. Düzenlenen program, İl Müftüsü Burhan Çakır’ın açılış ve hoşgeldiniz konuşmasıyla başladı.

Daha sonra, Erzincan Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü rehberliğinde organize edilen programda Erzincan Valisi Mehmet Makas, katılımcı kız öğrencilerle  bir süre sohbet etti. Gençlik Merkezi’nin faaliyet ve etkinlikleriyle ilgili bilgiler de edinen Valimiz Makas, öğrencilerle meslek hayatından devlet meselelerine, güncel konulara dair bilgi paylaşımında bulundu.

Diyanet Gençlik Merkezi’nin bu tür faalietlerine daha sıklıkla yer vermesini, yapılan programları önemsediklerini, öğrencilerimizin hayat tecrübesi edinme ve bilgi paylaşımına katkı sunma adına bu ve benzer etkinliklere katılmalarının mutlaka gerekli olduğunu sözlerine ekledi. Programı hazırlayanlara teşekkür etti.

Gençlik Merkezi koordinatörlüğünce hazırlanan çeşitli ikramların misafirlere servis edilmesiyle program sona erdi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.