Eskişehir Il Müftülüğü "yaz Kur’an Kursu Eğitim...

Eskişehir Il Müftülüğü "yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri" Düzenledi

eskişehir il müftülüğü "yaz kur’an kursu eğitim semineri" düzenledi

16 Haziran 2022 - 13:20

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları kapsamında Kur’an kursu öğreticilerine ve Din görevlilerine yönelik seminerler düzenlendi.

Eskişehir Diyanet Eğitim Merkezi ve Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezinde 2 oturum halinde gerçekleştirilen seminerler Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Seminerlerde, Yaz Kur'an Kursları uygulama esasları çerçevesinde, kayıtların nasıl yapılacağı, eğitimin niteliğinin ve niceliğinin artırılması için hangi faaliyetlerin yapılabileceği ile, ne gibi program ve materyallerden istifade edilebileceği gibi konular slayt eşliğinde anlatıldı.

Daha sonra seminerde görevlilere hitap eden İl Müftüsü Bekir Gerek “ Bu sene en büyük arzumuz verimli, etkili, faydalı güzel bir yaz kuran kursu dönemi geçirmek. İnanıyorum ki bunu sizlerde gönülden istiyorsunuz. Tüm arkadaşlarımın bu konuda son derece gayret sahibi olduklarını biliyorum. Dolayısıyla yeni metotlar ve yeni yöntemler geliştirerek hizmet edeceğinizden şüphem yok. Bu bağlamda bizler geleceğimize ve gençliğimize sahip çıkmak için onların sevdikleri işleri yaparak onlarla arkadaş olmalı ve kendimizi çocuklara sevdirmeliyiz. Eğer kendimizi çocuklara sevdirebilirsek çocuklar camiye severek kendileri gelir ve camiye cemaat olurlar.‘’ diye konuştu.


 



 


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.