Gaziantep Müftülüğünde ayniyat saymanı yusuf gökşen’e veda

Gaziantep Müftülüğünde ayniyat saymanı yusuf gökşen'e veda

Ayniyat Saymanı Yusuf Gökşen’e Veda

07 Nisan 2018 - 08:16

Ayniyat Saymanı Yusuf Gökşen’e Veda

Yaklaşık 30 yıldır Ayniyat Saymanı olarak görev yapan Yusuf Gökşen’in Emekliye ayrılması nedeniyle İl Müftülüğümüz hizmet binasında veda yemeği düzenlendi.

İl Müftümüz Ahmet Çelik, Ayniyat Saymanı olarak görev yapan Yusuf Gökşen’in Emekliye ayrılması münasebetiyle bir araya geldik. Kendisine emekliliğinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, ailesi ve kendisi hakkında yeni güzelliklere vesile olsun diyorum. Yusuf Hocamla çalıştığım zaman zarfında bizlerle son derece uyum içerisinde, büyük bir titizlik ve dikkatle görevini yerine getirdi. Bundan sonraki yaşantısında sağlık, huzur ve başarılar temenni ediyorum. Tabi makamlar baki, insanlar geçici. Devlet memurları olarak bunu sık sık yaşıyoruz. Önemli olan kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor emeklilik hayatında başarılar diliyorum dedi.

Yusuf Gökşen yaptığı konuşmada, Otuz yıldır Gaziantep Müftülüğünde görev yaptığını ve Gaziantep'te çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Gökşen, Bana gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim diyerek bütün çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

Konuşmaların ardından Gaziantep İl Müftümüz Ahmet Çelik, Emekliye ayrılan Ayniyat saymanı Yusuf Gökşen’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...