Giresun’da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımız çocuklarımızı...

Giresun'da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımız çocuklarımızı Geleceğe Hazırlayan çok önemli Eğitim Faaliyetimizdir

4-6 yaş grubu kur’an kurslarımız çocuklarımızı geleceğe hazırlayan çok önemli eğitim faaliyetimizdir

11 Ağustos 2021 - 14:00

4-6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAYAN ÇOK ÖNEMLİ EĞİTİM FAALİYETİMİZDİR

Seyyid Mevlana Sadreddin Camii Yaz Kur’an kursu ile Teyyaredüzü 4- 6 yaş grubu  Kur’an kurslarımızda yılsonu etkinliği katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Takriben 150 öğrencimizin eğitim gördüğü kurslarda düzenlenen etkinlik programında  konuşan  İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımız  çocuklarımızı geleceğe hazırlayan çok önemli eğitim  faaliyeti olduğunu, çocuklarımızın bireysel, sosyal anlamda gelişimine anlamlı katkı sağladığını”, belirterek; “4-6  yaş grubu Kur’an kurslarımız Başkanlığımızın en önemli projelerinden biridir. Şuan karşımızda bulunan bu yavrular toprağa ekilen tohumlar gibidir. Korunup kollanmalıdır. Koca usta ne de güzel ifade buyurmuş:

Tohum saç, bitmezse toprak utansın!

Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!

Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

İl Müftümüz, konuşmasında, “Kardeşlerim! Bu program, bir emeğin ürünüdür. Bir zahmetin tezahürüdür. Canla başla çalışmalarına şahit olduğumuz hocalarımızı  huzurlarınızda tebrik ediyor, kutluyorum. Siz değerli velilerimizi, sevgili yavrularımızı kutluyorum. Buralara maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Program, öğrencilerimizin sunduğu salavatlar, tekbirler, dini bilgiler, ilahiler,  şiirler, kısa sureler ve dua etkinliği ile sona erdi.

Program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Program, katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...