Giresun’da Il Müftümüz, Cami Inşaatını Inceledi

Giresun'da Il Müftümüz, Cami Inşaatını Inceledi

il müftümüz, cami inşaatını inceledi

22 Nisan 2021 - 14:00

İL MÜFTÜMÜZ, CAMİ İNŞAATINI İNCELEDİ

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, üniversite kampüsü içerisinde yapımı devam eden Üniversite Camiinde incelemelerde bulundu.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, beraberinde bulunan, İl Müftü Yardımcısı Sayın Murat MUTLU ile yapımı devam eden “Üniversite Camii" inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Cami dernek başkanı Sayın Mustafa BAŞER‘den yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Müftümüz, burada yaptığı açıklamada;  “Camimizin bu güne kadar gelmesinde emeği bulunan kardeşlerimizi tebrik ediyor, kutluyorum. Rabbim razı olsun. Emekleri zayi olmasın inşaallah. Cami inşaatının tamamlanarak bir an evvel vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için Giresun’lu hayırsever kardeşlerimizle elele vererek çalışmaların başlamasını umuyorum. Göreceksiniz ki bu güzel mabed tamamlandığında sadece Üniversitenin öğrenci ve personeline değil, tüm Giresun’umuza hizmet verecektir. Burası gördüğüm kadarı ile ferah alanı ve geniş kapasitesiyle Giresun’umuzun en büyük camisi olacaktır. Alt kısımlarında tasarlanan konferans salonu, kütüphane, 4-6 yaş grubu Kur’an kursu, çocuk oyun salonu, bilimsel ve sosyal alanlarıyla bir kompleks halinde olacaktır. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri