Il Müftülüğümüz Ve Tdv Kırşehir şubesi Ramazan Ayı...

Il Müftülüğümüz Ve Tdv Kırşehir şubesi Ramazan Ayı Faaliyetleri Devam Ediyor.

il müftülüğümüz ve tdv kırşehir şubesi ramazan ayı faaliyetleri devam ediyor.

06 Mayıs 2021 - 17:40

Kırşehir İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi tarafından organize edilerek, İlimizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş çekleri, vatandaşlarımız bizlere emanet ettikleri fitre ve zekatları, giysi ve gıda malzemeleri dağıtıldı. İlimiz de ikamet eden ve camilerimizde görevli İmam-Hatiplerimizin tespit ettikleri ailelere Vakfımız görevlileri, TDV gönüllüleri ve din görevlilerimiz tarafından alışveriş çekleri, giysi ve gıda malzemeleri ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
İl Müftümüz ve TDV Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Yaman; “ihtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayındaki ihtiyaçlarını karşılamak için Ramazan ayı öncesinde çalışmalara başladık, Vatandaşlarımızın yaptıkları hayırlarıyla mazluma, muhtaca destek oluyoruz. Milletimizin Vakfımıza emanet ettiği gıda, giyim yardımlarını Ramazanın bereketinden hep birlikte istifade edelim diye Kırşehir'de ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinin “Kardeşlerini Unutma, BeklenenSensin, Bu Ramazan ve Her Zaman” sloganıyla İlimiz Ahmet Yesevi Camii avlusunda bulunan bir bölmede ilk etapta gıda, temizlik ve giyim eşyaları da koyarak İlimiz de görevli İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticilerimiz görev yaptıkları mahallelerindeki ihtiyaç sahibini belirleyerek bizlere yönlendiriyorlar, bizlerde bu vatandaşlarımıza yardımda bulunuyoruz. Ayrıca Vatandaşlarımızın bizlere emanet ettikleri fitre, fidye ve zekatlarını da görevlilerimiz marifetiyle ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ediyoruz. Başta Bizlere bu çalışmalarımızda yaptıkları bağışlarıyla yardım eden hayırseverlerimiz olmak üzere, gerek görevlilerimiz gerekse gönüllülerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müftülüğümüz ve TDV Kırşehir Şubesi olarak yaptığımız yardımlara vatandaşlar teşekkür ederek, vesile olanlardan Allah razı olsun, Allah devletimize zeval vermesin ifadelerini kullandılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri