Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Tdv Tokat Bedriye üstün Kız...

Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Tdv Tokat Bedriye üstün Kız öğrenci Yurdu öğrencileriyle Buluştu

il müftüsü abdullah pamuklu tdv tokat bedriye üstün kız öğrenci yurdu öğrencileriyle buluştu

14 Kasım 2021 - 00:30

İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU TDV TOKAT BEDRİYE ÜSTÜN KIZ ÖĞRENCİ YURDU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi kampüsünde bulunan Türkiye Diyanet Vakfı Bedriye Üstün Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle buluşarak “Adab-ı Muaşeret” konusunda konferans verdi.

Düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Mustafa Özdemir, TDV Bedriye Üstün Yurt Müdürü Aynur Altun, Yurt Yönetim Memuru Esra Kılıçlar, Yurt Destek Personeli Kübra Öktem ve yurtta kalan öğrenciler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programda İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, “besmele ve besmelenin önemi, giyim-kuşamda ölçü, yemek adabı, selamlaşma ve verilen selamı en güzel şekilde alma , doğru sözlü olma” konularında ayet ve hadislerden örnekler vererek bir Müslümanın hem yakınlarına hem de topluma karşı önemli görev ve sorumluluklarının olduğunu ve dolayısıyla Müslüman kimliğine uygun bir şekilde hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, toplumsal huzur ve güvenin Kur’an-ı Kerim’e ve Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v)’in bizlere miras bıraktığı örnek yaşantısına uymakla mümkün olacağını belirtti.

Konferans sonrası öğrencilerin sorularını yanıtlayan İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, TDV Bedriye Üstün Kız Öğrenci Yurdundaki Kulüp Platform ve Topluluk Başkanları ile buluşarak sohbet etti.

Program İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya çiçek takdimi ve katılımcılara ikram ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...