Karaman’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle...

Karaman'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Sayın Valimize Ziyaret

camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle sayın valimize ziyaret

02 Ekim 2021 - 16:40

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Karaman İl Müftülüğü heyeti, Sayın Valimiz Mehmet Alpaslan Işık'ı makamında ziyaret etti. 

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu sene 1-7 Ekim tarihleri arasında işlenecek konu başlığının “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” olarak belirlediğini ifade eden Karaman İl Müftüsü Faruk Gürbüz, hafta münasebetiyle yapılacak etkinlikler hakkında Vali Işık'a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, camilerimizin İslam medeniyetinin merkezi olduğunu söyleyen Sayın Valimiz, bu yıl “Camiler, Din Görevlileri ve Vefa” temasıyla kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının hayırlara ve güzelliklere vesile olması temennisinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti; “Salgın dönemi vefa sosyal destek gruplarında özveriyle görev aldınız. Özellikle salgının yayılmasını önlemek için vatandaşlarımıza rehberlik adına duyuru ve bilgilendirmelerle aralıksız hizmet verdiniz. Hiçbir karşılık beklemeden fedakârca sürdürdüğünüz bu hizmetleriniz için teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyarette İl Müftüsü Faruk Gürbüz' ün beraberinde, Müftü Yardımcısı Adem Bahcıvan ve din görevlileri adına temsilciler yer aldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor