Karaman’da Müftülüğümüzden Gençlik Ve Ruh Sağlığının...

Karaman'da Müftülüğümüzden Gençlik Ve Ruh Sağlığının Korunmasına Destek

müftülüğümüzden gençlik ve ruh sağlığının korunmasına destek

11 Ekim 2022 - 16:40

İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda ‘’Güç Sende Biz de Yanında’’ sloganıyla 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü ve Gençlik Ruh Sağlığının korunmasına yönelik yapılan çalışmalara Müftülüğümüzce destek verildi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Çarşı Alanında stant açılarak ilimize gelen öğrencilere üniversite hayatları boyunca ihtiyaç duyabileceği manevi, psiko-sosyal ve ekonomik desteklerin olduğu yerel rehber tanıtıldı. Gençlik Koordinatörlüğümüzün de stantının bulunduğu alanlarda Stres, kaygı, depresyonla mücadele ve ruh sağlığını güçlendirme konularında bilgi verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Mevlana Kalkınma Ajansı ve YEDAM’ın da destek verdiği faaliyette, hareketli yaşamın teşvik edilmesine dikkat çekme amacıyla yapılan çekilişte bir öğrenciye bisiklet hediye edildi

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı