Karaman Il Müftüsü Sayın Muhammet Lutfi Ketenci’nin Yaz...

Karaman Il Müftüsü Sayın Muhammet Lutfi Ketenci’nin Yaz Kur’an Kursları Mesajı

karaman il müftüsü sayın muhammet lutfi ketenci’nin yaz kur’an kursları mesajı

18 Haziran 2019 - 16:41

2019 yılı Yaz Kur’an Kursları 17 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Yaz kursları vesilesi ile camilerin en kıymetli misafiri çocuklar, gençler, camileri şenlendirecek. Camiler cıvıl cıvıl çocuk sesleri ile dolacak.

“Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir.” buyuran sevgili Peygamberimizin (a.s) müjdesi gereğince; Kur’an’la buluşmak, tanışmak, Kur’an’ın aydınlığında bir ömür sürmek, milli ve manevi dinamikleri nesillerimize öğretip, birlik ve beraberlik duygusunu yerleştirmek gayesi ile yola çıkılan Yaz Kur’an Kursları; geleceğimizi inşa eden çok önemli bir hizmet alanıdır.

Nesillerimizde cami-mabed bilinci oluşturması, çocukların kubbenin altında koşması, mihraba minbere çıkması, cami ile barışık bir hayatın temellerinin atılması, dini ve ahlaki gelişim açısından çok kıymetli bir zaman dilimi içerisindeyiz.

Bu düşüncelerle Yaz Kur’an Kurslarının hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, gençlerimizi ve çocuklarımızı camilerimize ve kurslarımıza bekliyoruz.

CAMİLER ÇOCUK DOLSUN, AHLAKI KUR’AN OLSUN.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.