Kayseri’de Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü...

Kayseri'de Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından Sabah Namazı Buluşması Gerçekleştirildi

il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından sabah namazı buluşması gerçekleştirildi

20 Aralık 2021 - 17:10

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından KYK ve TDV yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

 

Talas İlçe Müftülüğü’ne bağlı Ahmet Samancı Camii’nde gerçekleştirilen programda sabah namazı sonrası öğrencilere hitap eden İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, “İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak Kayserimizdeki bütün gençliğe ulaşmaya çalışıyoruz. Sizler ümidimiz, geleceğimizsiniz. Camiler sizin için birer sığınaktır. Çevrenizdeki kötülüklerden korunmak istiyorsanız, Rabbimize layık bir kul olarak büyümek istiyorsanız, cennete namzet gençler olmak istiyorsanız sizleri camilerimize ve gençlik merkezlerimize bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

  

İl Müftü Yardımcısı Sayın Sezen’in sohbeti sonrası İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından katılımcılara kahvaltı ikramı yapıldı. Daha sonra İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Ayşe Bedir tarafından öğrencilere İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

 

Düzenlenen programa, İl Müftü Vekili Yaşar Bolat, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, İl Müftülüğü Gençlik ve Bağımlılık Koordinatörü Ayşe Bedir, KYK’larda görevli manevi rehberler, Kur’an kursu öğreticileri ve öğrenciler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...