Kırsehir’de Il Müftülüğümüzde Tecrübe Paylaşımı...

Kırsehir'de Il Müftülüğümüzde Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı.

il müftülüğümüzde tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı.

26 Ekim 2021 - 17:40

Din Hizmetlerinde verimliliğin artırılması, personele görevi ile ilgili moral ve motivasyonun sağlanması ile sosyal hizmetlerde bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla, tecrübe paylaşımı programı yapıldı. Sosyal hizmetler alanında bilgi ve becerilerini sunmak amacıyla İstanbul Hürrem Çavuş Camii İmam-Hatibi Metin Kaçar İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda Kırşehir merkez ve köylerinde görev yapan personelimize tecrübe paylaşımında bulundu.
Hürrem Çavuş Camii Müezzin-Kayyımı Bilal AL'ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanan programa, İl Müftümüz Mehmet Yaman, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ile ilimizde görev yapan imam-hatipler ve müezzin-kayyımlar katıldı.
Toplantıda İstanbul Hürrem Çavuş Camii İmam-Hatibi Metin Kaçar; “Din görevlilerinin görevleri konusunda aktif olmalarını, din gönüllüsü olarak görev yapan arkadaşların proje üretmelerini ve öncelikli olarak projelerini arkadaşları ile paylaşmalarını istedi.
Proje üreterek faydalı çalışmalar yapan arkadaşlarla beraber il ve ilçe müftülüklerini ziyaret etmek suretiyle, bu konudaki kazanımlarını din görevlisi arkadaşlarla paylaşarak onları teşvik etmek üzere bu çalışmaları yapıyorum.” dedi.
Program sonrasında İl Müftümüz Mehmet Yaman, Metin Kaçar’a katılımları sebebiyle teşekkür ederek tecrübelerinden istifade ettiklerini, böyle faydalı programların artarak devam edeceğini belirtti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben Geldim’’ Sloganı Ile çanakkale'de
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben...