Kırsehir’de Ilimiz Merkez Imaret Camii Görevlileri Ihtiyaç...

Kırsehir'de Ilimiz Merkez Imaret Camii Görevlileri Ihtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Paketi Dağıtıyor

ilimiz merkez imaret camii görevlileri ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketi dağıtıyor

09 Şubat 2021 - 17:40

 

İlimiz merkez de bulunan İmaret Camii İmam Hatibi Ömer Olgun ile Müezzin Kayyım Oğuzhan Kaya cami cemaatinin de destekleriyle her ay muntazam olarak yaklaşık 20 gıda paketi hazırlayarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyorlar. Bu uygulamayı yaklaşık 11 yıldır yaptıklarını söyleyen görevliler, yaptıkları bu çalışmaya cami cemaati ile mahalle sakinlerinin de destek olduklarını belirttiler.

İmaret Camii İmam Hatibi Ömer Olgun ile Müezzin Kayyım Oğuzhan Kaya ve camii cemaati, 2009  yılında başlattıkları ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için her ay düzenli olarak yardım yaptıklarını söyledi.

Mahalle de bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit eden camii görevlileri ve cami cemaati, hazırladıkları gıda yardımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşın evine kadar teslim ediyor.

Camii cemaati ile yapılan görüşmeler ve ortak çalışmalar sonucunda ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketlerinin ulaştırıldığını belirten İmaret Camii İmam Hatibi Ömer Olgun ile Müezzin Kayyım Oğuzhan Kaya; “Biz cami görevlileri  olarak düzenli olarak 2009 yılından beri her ay ihtiyaç sahibi ailelerimize cami cemaatimizin ve mahalle sakinlerinin de destekleriyle topladığımız gıda ürünlerini aylık olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı