Kırsehir’de Müftülükten öğrenci Yurtlarına Kitap Bağışı...

Kırsehir'de Müftülükten öğrenci Yurtlarına Kitap Bağışı Yapıldı

müftülükten öğrenci yurtlarına kitap bağışı yapıldı

10 Mayıs 2019 - 17:42

İl Müftülüğümüz tarafından, ilimizde bulunan KYK yurtları ile özel öğrenci yurtlarının kütüphanelerine kitap bağışında bulunuldu.

İlimizde faaliyet gösteren üniversite ve lise öğrencilerinin kaldığı KYK ve özel öğrenci yurtlarının kütüphanelerine ilimizin çeşitli camilerinde görev yapan din görevlilerinin özel gayretleriyle Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan 80 kalem kitap bağışlandı. Bu kalemlerden özellikle Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hazırlanan İslam Ansiklopedisi (44 cilt), Kur’an Yolu tefsiri (5 cilt), ve Hadislerle İslam (7 cilt) ve diğer toplam 80 kalemden oluşan eserler din görevlileri tarafından bizzat öğrencilerin istifadelerine sunulmak ve yurtların kütüphanelerine konulmak üzere yetkililere teslim edildi.

Kitapların tesliminde yurt yetkilileri ve öğretmenlerle ile bir süre sohbet eden din görevlileri yaptıkları bu faaliyet hakkında bilgiler verdi. Yurt yöneticileri de İl Müftülüğünün yapmış olduğu bu hayırlı hizmetten memnun kaldıklarını belirterek teşekkür ettiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri