Kırsehir’de Olovo Heyetinden Il Müftülüğümüze Ziyaret

Kırsehir'de Olovo Heyetinden Il Müftülüğümüze Ziyaret

olovo heyetinden il müftülüğümüze ziyaret

01 Nisan 2021 - 17:40

Bosna Hersek Olovo Belediye Başkanı Cemal Memagiç ve Olovo Müftüsü Esad Pepiç, Saraybosna Din Hizmetleri Müşaviri  Dr.Yunus Keleş, İl Müftümüz Mehmet YAMAN'ı makamında ziyaret etti.

31.03.2021 Çarşamba günü saat 17.00'de gerçekleşen ziyarette, il müftümüz Mehmet Yaman, Bosna Hersek’ten gelen misafirlerimizi Kırşehir’de ağırlamaktan memnun olduk, dedi.

Kirsehir Valiliği, Kirsehir Belediye başkanlığı ziyaretinin ardından il Müftülüğümüzü ziyaret eden misafirlerimize il Müftümüz Mehmet Yaman'ın yanı sıra Il Müftü Yardımcısı Zeynep Önen ve Şube müdürü Mustafa Yayla' da eşlik  etti.

Olovo ile Kırşehir’in kardeş şehir olduğunu belirten Olovo Belediye Başkanı Cemal Memagiç de konuşmasında, iki şehir arasında yapılan görüşmeleri çok önemsediklerini belirtti.

Gerçekleşen  ziyaret  il müftümüz ve misafirler arasında yapılan  karşılıklı  sohbet ile sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı