Kırsehir’de "gençliğe Değer Ara Dönem Kampı"...

Kırsehir'de "gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" Yapıldı.

"gençliğe değer ara dönem kampı" yapıldı.

24 Ocak 2024 - 17:40


Kırşehir İl Müftülüğünce "Gençliğe Değer" projesi kapsamında düzenlenen "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı"  programı yapıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında, İl Müftülüğümüzce "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlendi.
İl Müftülüğümüzce gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlere yönelik hizmetlere ivme kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen kamp, ilimiz merkez Nazmi Gökbulut Camiinde yapıldı.
Programın açış konuşmasını yapan İl Müftümüz Mustafa Tekin, öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen kampın verimli bir şekilde yapıldığını söyledi.
Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında güzel faaliyetlere imza atmayı sürdüreceklerini belirten Müftü Tekin, "Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin milli ve manevi değerler ekseninde yetişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kampın gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm personelimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum." diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri