Mardin’de Ailenin Korunması Ve Aile Içi şiddetin önlenmesi...

Mardin'de Ailenin Korunması Ve Aile Içi şiddetin önlenmesi Konusunda Ziyaretler Gerçekleştirildi

ailenin korunması ve aile içi şiddetin önlenmesi konusunda ziyaretler gerçekleştirildi

25 Kasım 2022 - 18:15

İslâm’ın insana bakışı, öngördüğü aile modeli, her çeşidiyle şiddetin önlenebilmesi için, dinin ortaya koyduğu prensiplerin anlaşılması ve uygulanmasının önemi gibi hususlar üzerinde çaba sarf eden Diyanet İşleri Başkanlığımız Ailenin bütünlüğü, korunması, aile bireylerinin bir birleriyle olan bağının kuvvetlendirilmesi hususunda seferberlik ilan etmiş durumdadır.

Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde İlimizde de Mardin İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Ahmet Ünal, Midyat İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz ve Din ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Dede ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

‘‘Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi’’ kapsamında Konferanslar, paneller, toplu çalışma yerlerinde toplantılar, kıraathanelerde sohbetler ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret