Mardin Müftülüğü etkili din görevlisi eğitim ve gelişim...

Mardin Müftülüğü etkili din görevlisi eğitim ve gelişim programı

Etkili Din Görevlisi Eğitim Ve Gelişim Programı

31 Mart 2018 - 17:37

Etkili Din Görevlisi Eğitim Ve Gelişim Programı

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün TİDEF ile birlikte düzenlediği Etkili Din Görevlisi Eğitim ve Gelişim Programı Mardin İl Müftülüğü ev sahipliğinde yapıldı.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen program Kur’an Tilaveti ile başladı. İl Müftümüz İsmail Çiçek yaptığı açış konuşmasında “Etkili Din Görevlisi Seminerini hazırlayan ve seminere il genelinde katılan tüm hocalarıma ve müftülerime teşekkür ederim.” Dedi.

TİDEF Genel Başkanı Mustafa Yelek’in program tanımından sonra Emekli İmam Hatip-Vaiz Mahmut Toptaş Etkili Din Görevlisi,  Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneğinden Şaban Karaköse Din Hizmetlerinde İlkeler ve Yakın Tarihimizden Örnekler, Tekirdağ Müftülüğünden Hüseyin Öresin Din Görevlisinin İrşat ve Eğitim Etkinlikleri ve TİDEF Genel Başkanı Mustafa Yelek Temsil Bilinci konularında sunumlar yaptılar.

Program katılım belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor