Mardin Müftülüğü Hacılarımız Kutsal Toraklardan Döndü

hacılarımız kutsal toraklardan döndü

14 Eylül 2018 - 16:12

14.09.2018 Hacılarımız Kutsal Toraklardan Döndü

Başkanlığımız ve çeşitli acente organizasyonuyla 2018 yılında İlimizden kutsal topraklara hac farizası için gönderilen hacılarımız yurda döndü.

İl Müftü Yardımcısı Şadiye YILMAZ, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Zübeyir ASLAN, bazı ilçe müftülerimiz, havalimanı karşılama ekibimiz ile hacıların akrabaları tarafından karşılanan il kafilemiz, İl Müftümüz İsmail ÇİÇEK başkanlığındaki Mardin 1. Kafile oldu. 175 kişiden oluşan adı geçen kafilemiz, 07/09/2018 Cuma günü Cidde’den Mardin Havalimanına gerçekleştirilen uçuşla dönüş yaptı. Daha sonra ki günlerde de Mardin 3. Kafilemiz 09/09/2018 ve Mardin 2. Kafilemiz 11/09/2018 tarihlerinde Mardin’e döndü. Böylece, 453’ü Başkanlığımız organizasyonuyla olmak üzere çeşitli yetkili acenteler tarafından Mardin’den hacca gönderilen ve toplamda 744 hacıdan oluşan hacılarımızın kutsal topraklardan dönüşleri tamamlandı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.