Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Yenişehir Ilçe Müftülüğü...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Yenişehir Ilçe Müftülüğü Personel Toplantısına Katıldı

il müftüsü dr. kondi, yenişehir ilçe müftülüğü personel toplantısına katıldı

27 Ocak 2021 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Yenişehir İlçesinde görevlilerle yapılan personel toplantısına katıldı.

Öğleden önce din görevlilerine, öğleden sonra ise Kur’an kursu öğreticilerine yönelik düzenlenen toplantıda, İl Müftüsü Dr. Kondi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş başkanlığında çevrimiçi yapılan 39. İl Müftüleri İstişare Toplantısında görüşülen konular, yürütülmekte olan hizmetler ve yapımına yakın zamanda başlanacak olan İl Müftülüğü Külliyesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Hz. Mikdat Camii müştemilatındaki İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapılan toplantıya, İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’nin yanı sıra İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk, ilçe müftülüğü personeli ile görevliler katıldı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.