Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz , Il...

Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz , Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'e ''hayırlı Olsun'' Ziyaretinde Bulundular.

muş bedensel engelliler derneği başkanı bedri korkmaz , il müftüsü ibrahim halil demir'e ''hayırlı olsun'' ziyaretinde bulundular.

06 Temmuz 2022 - 18:30

Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz ve Dernek Üyeleri, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'e ''Hayırlı Olsun'' ziyaretinde bulundular.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Korkmaz, İl Müftüsü Demir'e yeni görevinde başarılar diledi.

Bedensel engellilere her türlü yardım ve desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Müftü Demir'de,  Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Korkmaz ve dernek üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.