Muş Diyanet-sen şube Yönetimi’nden Il Müftüsü Lütfü...

Muş Diyanet-sen şube Yönetimi'nden Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'na Veda Ziyareti.

muş diyanet-sen şube yönetimi'nden il müftüsü lütfü imamoğlu'na veda ziyareti.

28 Mart 2022 - 18:30

Muş Diyanet-Sen Şube Başkanı Ferzende ARAS ve beraberindeki heyet, Diyarbakır İl Müftüsü olarak atanacak olan Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, Muş İl Müftüsü olarak görev yaptığı yaklaşık bir buçuk yıllık süre içinde Muşlulara ve Diyanet Çalışanlarına en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ettiğini ve görev yaptığı süre içerisinde resmi kurumlarla ve sivil toplum kuruluşları ile verimli ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek desteklerinden dolayı Ferzende ARAS ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Muş halkına ve Diyanet çalışanlarına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı İl Müftüsü İmamoğlu’na teşekkür eden Başkan Aras, görev hayatında sağlık ve afiyet temenni ederek plaket takdiminde bulundu.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.