Muş Eğitim Bir Sen Il Temsilcisi Barışhan, Il Müftüsü...

Muş Eğitim Bir Sen Il Temsilcisi Barışhan, Il Müftüsü Imamoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti.

muş eğitim bir sen il temsilcisi barışhan, il müftüsü imamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

04 Ekim 2021 - 18:30

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Muş Eğitim Bir Sen İl Temsilcisi Mahir BARIŞHAN, Muş Diyanet Sen Başkanı Ferzende ARAS ve Önder Muş İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kerem SÖNMEZ, Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'nu makamında ziyaret ettiler.

 Ziyarete ilişkin açıklama yapan Barışhan“ Eğitim Bir Sen Muş İl temsilciliği olarak milletimizin menfaatine olacak her faaliyete destek vererek, yapıcı bir anlayış içerisinde bulunduk. Bu düsturla Sayın Müftümüze gerek Eğitim Bir Sen Muş İl temsilciliği olarak, gerekse de Diyanet-Sen Şube Başkanlığımız olarak destek vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz. Bizler içimizde istişare etmenin önemine inanan bir yönetim anlayışı ile çalışmaktayız. Bu anlayışımız halkımızın faydası doğrultusunda tüm kurumlarımızla olan çalışmalarda da devam etmektedir. Sayın Müftümüz ile birlikte çalışacağımız görevi süresince istişare içerisinde olacağımıza yürekten inanıyorum. Hadis-i Şerif’te de belirtildiği üzere “Birlikte hayır ayrılıkta azap var.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, anlamlı ziyaretten dolayı Muş Eğitim Bir Sen İl Temsilcisi Mahir BARIŞHAN, Muş Diyanet Sen Başkanı Ferzende ARAS ve Önder Muş İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kerem SÖNMEZ'e ” teşekkür ediyorum. Dünya İslam’ın varlığına ihtiyaç duymaktadır. Canilerin, kandan beslenenlerin dünyada ilacı, çaresi İslam’dır. Dünya coğrafyasının umuduyuz, çünkü imanın insanı, insan ettiğine inanıyoruz. İslam coğrafyasının umuduyuz, çünkü imanın insanı sultan ettiğine inanıyoruz.Bu dünyanın önce imanla insan olmasına, sonrasında imanla insanlığın sultanı olmasına olan inancımız sonsuzdur dedi.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...