Muş Il Müftüfü Lütfü Imamoğlu, Hayırsever Iş Adamı Bilal...

Muş Il Müftüfü Lütfü Imamoğlu, Hayırsever Iş Adamı Bilal şahin Beye Verilen Teşekkür Belgesi Takdim Programına Katıldı.

muş il müftüfü lütfü imamoğlu, hayırsever iş adamı bilal şahin beye verilen teşekkür belgesi takdim programına katıldı.

15 Ekim 2021 - 18:30

 

Muş Valisi Doç.Dr.İlker GÜNDÜZÖZ, Muş'ta çok sayıda hayır işine katkı sağlayan iş adamı Bilal Şahin'e teşekkür plaketi verdi.

Muş Valisi Doç.Dr.İlker GÜNDÜZÖZ, İlde cami, Kur'an Kursu, mescit, okul gibi pek çok hayır işine katkı sağlayan, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının karşılanması için bağışta bulunan ve  yardım kampanyalarına destek veren hayırsever İş Adamı Bilal ŞAHİN'e teşekkür plaketi verdi.

Şehit Davut Karaçam Kız İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen ve Muş Milli Eğitim Müdürü Enve KIVANÇ İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU Okul Müdürü ve öğrencilerin katıldığı programda konuşan İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU,''hayırsever İş adamı Bilal ŞAHİN beye hayır işlerinin  Cenab-ı Hak katında makbul olması niyazı ile çalışmalarınızda muvaffakiyetler dilerim. Sevdiği şeylerden Allah yolunda harcayarak mallarını bereketlendiren, zekâtı, sadakası, fitresi ve yardımlarıyla iyilerden olma gayreti içerisinde olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedİ.

Hayırsever iş adamı Bilal ŞAHİN  ise kendisini teşekkür plaketine layık gören Muş Valisi Doç.Dr.İlker GÜNDÜZÖZ'e teşekkür etti.

Program sonunda İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU,öğrencilere hediye takdim etti.

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...