Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, şehit Davut Karaçam Kız...

Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, şehit Davut Karaçam Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Din Kültürü öğretmenleri Ile Bir Araya Geldi.

muş il müftüsü lütfü imamoğlu, şehit davut karaçam kız anadolu imam hatip lisesi konferans salonunda din kültürü öğretmenleri ile bir araya geldi.

07 Mart 2022 - 20:17

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Şehit Davut Karaçam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda Din Kültürü öğretmenleri ile bir araya geldi.

Şehit Davut Karaçam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirilen programda Din Kültürü öğretmenlerine hitap eden İl Müftüsü İmamoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde yürütülen gençlik ve din hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Programda gençlerin güncel soru ve sorunları değerlendirildi, din görevlileri ve öğretmenlerin iş birliği yapmaları, imam hatip okullarında okuyan öğrencilerin mesleki eğitim alanında kendilerini geliştirerek camilerde uygulamalı eğitim görmeleri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.