Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Tepebağı Kur’an Kursunu...

Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Tepebağı Kur'an Kursunu Ziyaret Etti.

muş il müftüsü lütfü imamoğlu, tepebağı kur'an kursunu ziyaret etti.

18 Ocak 2022 - 19:56

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, bayanlara yönelik Tepebağı Kur'an Kursunu ziyaret etti.

Tepebağ  Kur'an Kursunu ziyaret eden İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU  Kursta verilen eğitim-öğretimi yerinde inceledi.

Ziyarette Kur'an öğrenen bayan öğrencilere bir takım nasihatlerde de bulunan İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU;"Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğreteninizdir. Kur’an-ı Kerim bizim hayat kaynağımızdır. Sizler de bu emre uydunuz. Ne mutlu sizlere, ne mutlu size Kur’an öğretenlere, sizleri tebrik ediyor, bundan sonraki yaşantınızda da Kur’an ve onun yolundan ayrılmamanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’ dedi.

İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Tepabağı Kur'an Kursunda görev yapan hocalara gayret ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Tepebağı Kur'an Kursu hocalarıda İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri