Muş’ta Bursa Il Müftüsü Turan Ve Beraberindeki Heyet,...

Muş'ta Bursa Il Müftüsü Turan Ve Beraberindeki Heyet, Imamoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti

bursa il müftüsü turan ve beraberindeki heyet, imamoğlu'nu makamında ziyaret etti

13 Temmuz 2021 - 18:30

Bursa İl Müftüsü İzani TURAN, Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet UZUN, Yıldırım İlçe Müftüsü İbrahim Halil DEMİR,Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Mütevelli Heyeti Üyesi ve eski İmam Hatip Hüsamettin TURHAN, İl müftülüğümüzü ziyaret ederek, müftümüz Lütfü İMAMOĞLU'na hayırlı olsun dileklerinde bulunup yeni görevinde muvaffakiyetler dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, nezaketlerinden dolayı konuklarına tek tek teşekkür etti.

Ziyaret sonunda, Lütfü İMAMOĞLU, Bursa İl Müftüsü İzani TURAN'a  Sultan Alparslan zırhlı hediyeyi takdim etti.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Tekirdağ’da Vekâletle Kurban Organizasyonu Tanıtıldı