Muş’ta Cihannüma Derneği Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu’nu...

Muş'ta Cihannüma Derneği Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti.

cihannüma derneği il müftüsü lütfü imamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

30 Aralık 2021 - 18:30

Cihannüma Derneği İl Temsilcisi Cahit BULU, Yönetim Kurulu üyeleri Bayram GÜLER, Yaşar KÖK, Zekai AKPOLAT, Fatih İRGİN ve Şamil KÖK, İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'nu makamında  ziyaret ettiler.

Cihannüma Derneği İl Temsilcisi Cahit BULU; din görevlilerinin toplumumuzun bilinçlendirilmesi,hurafelerden arındırılmış bir din anlayışının vatandaşlarımıza sunulması noktasında çok önemli bir vazife üslendiklerini ve sorumluluklarının büyük olduğunu ifade etti. Bu konuda tüm din görevlisi arkadaşlarımıza başarı ve kolaylık dileklerinde bulundu.

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'da;Din hizmetlerini yürütme noktasında tüm din görevlilerinin sorumluluklarının  bilincinde olduklarını ve dini konularda halkımızın en doğru şekilde bilgilendirilmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Cihannüma Derneği İl Temsilcisi Cahit BULU, Yönetim Kurulu üyeleri Bayram GÜLER, Yaşar KÖK, Zekai AKPOLAT, Fatih İRGİN ve Şamil KÖK'e teşekkür ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...