Muş’ta Diyanet Işleri Başkanlığı Başmüfettişi Abdulkadir...

Muş'ta Diyanet Işleri Başkanlığı Başmüfettişi Abdulkadir Albayrak Ve Diyanet Işleri Başkanlığı Müfettişi Ismail çevik, Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Ettiler.

diyanet işleri başkanlığı başmüfettişi abdulkadir albayrak ve diyanet işleri başkanlığı müfettişi ismail çevik, il müftümüz ibrahim halil demir'i makamında ziyaret ettiler.

12 Ekim 2022 - 18:30

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Abdulkadir Albayrak ve Diyanet İşleri Başkanlığı Müfettişi İsmail Çevik, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'i  makamında ziyaret ettiler.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü İbrahim Halil Demir,  Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Abdulkadir Albayrak ve Diyanet İşleri Başkanlığı Müfettişi İsmail Çevik'e teşekkür etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı