Muş’ta Etkili Hutbe Sunumu yarışması” doğu Anadolu bölge...

Muş'ta Etkili Hutbe Sunumu yarışması” doğu Anadolu bölge Finali Hakkari’de Yapıldı.

etkili hutbe sunumu yarışması” doğu anadolu bölge finali hakkari’de yapıldı.

05 Ağustos 2021 - 18:30

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı’nca düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” Doğu Anadolu Bölge finali Hakkari’de yapıldı.

Bu kapsamda Merkez Ulu Camisinde düzenlenen yarışmada Bitlis, Bingöl, Hakkari, Iğdır, Siirt, Şırnak, Muş ve Van illerinin temsilcileri en güzel hutbeyi irad etmek için kıyasıya yarıştı.

Komisyon değerlendirmesi sonunda Muş ili temsilcimiz Rahman Kadir Kardaş bölge birinciliğine layık görüldü. Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında, Şırnak ilinden Abdurrezak Yaldız ikinci, Iğdır ilinden Ahmet Kör ise üçüncü oldu.

29 Ağustos 2021 tarihinde Aydın ilinde yapılacak olan Türkiye finalinde bölgemizi Rahman Kadir KARDAŞ temsil edecek.

Din görevlileri ve vatandaşlar tarafından izlenen Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Doğu Anadolu Bölge Finali, ödül takdiminin ardından sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı